facebook

У бою за Україну загuнув талановитий актор Антон Прасоленко

У кривавій боротьбі за свободу та незалежність України загинув талановитий актор театру та кіно Антон Прасоленко. Про смерть артиста повідомив психолог Андрій Козінчук на своїй сторінці у Facebook.

“Антон – тонка душевна організація. Але він не зміг залишатися осторонь і далі жити у своєму світі, а пішов на війну. Знаючи, що він не сильно розуміється у цьому, він навчався з нуля. І за рік вийшов на [непоганий] рівень професіоналізму. Але снаряд та уламки не питають, наскільки ти хороший”, – написав Козінчук.

За його словами, Антон брав участь у бойових діях на сході нашої країни. Захисник отримав важкі поранення і був доставлений до шпиталю, проте травми виявилися несумісними з життям.

“Після важкого поранення Антон ще тиждень вів боротьбу. Боротьбу за власне життя. Вчора вона закінчилась в реанімації військового шпиталю. Займаючись сьогодні буденними справами, згадайте Антона. Хлопця, який грав у театрі, любив життя, жив поряд з вами і загинув за нас під Бахмутом”, – написала волонтерка Леся Литвинова у Facebook.

Джерело.

Close