facebook

“Світ цього може не пережити…”: відомий астролог Влад Росс попередив українців про найнебезпечніші дні квітня

Астролог визначив, що “кремлівський карлик” готує чергову гидоту


Відомий український астроексперт, медіум та провісник Влад Росс, який ще восени 2022 року побачив “катастрофу Кримського мосту”, визначив, що ж чекає на українців у квітні 2023 року.

За словами Влада Росса, у квітні є дуже небезпечний період, коли багатьом українцям необхідно буде “включити всю свою увагу”.


Астролог відчуває, що у четвер, 20 квітня, є ризик загибелі великої кількості людей. Але напруженими та тривожними будуть ще кілька днів до цієї дати та кілька – після неї.

Найтривожніший період квітня-2023 – 18-23 числа. У цей час можливі різні неприємності та нещастя. Це пов’язано з тим, що цього тижня відбуватиметься сонячне затемнення в напрузі з Плутоном. Поразка точки затемнення Плутоном говорить про те, що найближчим часом можуть бути події, які сильно вплинуть на нас, а уникнути їх буде дуже складно чи неможливо”, – спрогнозував астролог.
Він також вказав на небезпеку ядерного вибуху або удару, який зберігатиметься якраз 20 квітня – у день сонячного затемнення.

“Якщо кремлівський карлик вирішить натиснути червону кнопку, світ може цього не пережити. Принаймні тенденція сонячного затемнення 20 квітня та наступного місячного затемнення 5 травня така, що зберігатиметься небезпека ядерного вибуху або удару, є небезпека смерті великої кількості людей”, – попередив Росс.
За його словами, поблизу затемнення також є ризик виникнення сильних землетрусів та цунамі. Таких небезпек також слід остерігатися в період 18-23 квітня.


За словами астроексперта, загалом квітень можна розділити на дві частини, і перша буде найбільш спокійною та сприятливою для різних починань.

Тому саме у першій половині місяця варто здійснювати свої задуми та реалізовувати плани. У той час як після 18 квітня справи гальмуватимуться, тож не варто відкладати нічого важливого на цей період.

Джерело.

Close