facebook

“До цих пір трясе…”: Тіна Кароль жорстко зганьбилася на концерті у Львові, гримить скандал

Посеред концерту Тіни Кароль глядачі почали виходити із залу із-за її російськомовних пісень

На сцені львівської Опери на Старий Новий рік лунали російськомовні пісні у виконанні української співачки Тіни Кароль. Це викликало обурення у глядачів. Один з них, львів’янин Роман Метельський, опублікував негативний відгук у соцмережі Facebook, повідомляє Politeka.net.

«Стосовно Тіни Кароль – тут я лох. Ніколи не слідкував за її творчістю і коли друзі подарували квитки на Різдвяний концерт – в голові крутилися слова пісні “Татові слова Україні – це“. Я навіть в страшному сні не міг подумати, що на Старий Новий рік у Львові на сцені Опери половина пісень будуть російською мовою. Після третьої такої пісні я не витримав і пішов геть! Досі трусить! Русскій мір у Львові!», – зазначив на своїй сторінці у ФБ Роман Метельський.

У коментарях почали розпитувати чоловіка, чи ще хтось вийшов:

«Чи ще хтось вийшов?». На що він відповів, що ніби ні.

«Жила в моїй уяві, поки не заспівала славень на День незалежності. А далі вже байдуже.», «Ця “зірка”виконувала “Ще не вмерла Україна”сидячи з оголеною груддю на День Незалежності 2019, думаю питань більше немає», «Я теж знала, що так і буде!!! Тому на її концерт- пас», «Була минулого року. Купа крику та голого тіла. Що то має до колядок та Різдва не розумію.», «Не ходжу на її концерти», «Ті викрикання важко назвати співом, власне, оця пісня що Ви назвали Романе, мене колись теж залюбила, а тепер це що будь…», «Какая разніца – така позиція що виконавців, що їх слухачів. А взагалі попсу слухати шкідливо:) Хоча й українский рок уже помер», «Я була на цьому концерті в Києві. Не було жодної пісні російською ні від Тіни, ні від інших учасників», – скаржаться в мережі.

Джерело.

Close