facebook

“Да еслі б нє такіє бл*д*і, как тu, тут давно била б Расія”: у Дніпрі капітан поліції накинувся на волонтерку. Фото

У Дніпрі розгорівся новий скандал за участю поліцейського. Капітан поліції Коробков Андрій Миколайович накинувся на волонтерку, яка не захотіла давати йому хабар замість штрафу за порушення Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Про це волонтерка Ксенія Бикова, яка допомагає нашим військовим ще з часів АТО, розповіла у Facebook. Інцидент трапився днями на блокпості на виїзді з Дніпра.

“Ми були у наших, сміялись, хоча гупало норм. Гупало ближче, ми більше сміялися. Ми пройшли спокійно, десь з гумором, всі перевірки і вже їхали додому. На виїзді з Дніпра, на нікому не зрозумілому блок-посту, нас чомусь зупинили. Каюсь – в мене дійсно немає ні техогляду, ні страхування. Та ще й пару подряпин і скло трохи тойво, бо не квіти по весіллям розвозимо і не морозиво дітям”, – зазначила жінка.

На блокпості у неї та інших волонтерів, які були в авто, почав перевіряти документи капітан поліції. Говорив він при цьому російською мовою і усіляко намагався переконати Бикову “домовитися”, особливо коли побачив у паспортах водійки та пасажирів свідоцтва про те, що вони є волонтерами. Однак жінка відмовилася, а також зробила правоохоронцю зауваження щодо мови спілкування.

“Я вибрала штраф. Тут все чесно, винувата – заплати державі. Я зробила зауваження, щодо мови держслужбовця. І тут Феї обрізали крила – “Єслі б нє такіє бл*ді, как ти, тут давно била б росія…”, – розповіла волонтерка про поведінку представника поліції.

Вона додала, що правоохоронець навіть не відкрив багажник її авто для перевірки на наявність там заборонених предметів.

“А ну як я провезла 118 кулеметів з патронами і 987 гранат, і 34 танка в багажнику. Але поліцая НЕ цікавило, ЩО я везу. Його цікавила моя смерть, бо тоді прийде росія. І гроші”, – додала Бикова.

Джерело.

Close