facebook

Про сніг і морози можна забути: Астролог розповів, що чекає Україну восени і зимою

Астролог Влад Росс розповів, якою буде погода в Україні цією восени, коли чекати дощів, заморозків і першого снігу.

Погода восени 2023 року порадує Україну, оскільки вересень-листопад обіцяють бути теплими і з незначними опадами. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.
За словами астролога, зими в звичному для нас сенсі цього слова зі снігами і морозами цього року, швидше за все, не буде, і українців потішить затяжна тепла осінь.

“Осінь 2023-го буде затяжна з двома фазами бабиного літа. Перша фаза бабиного літа на нас чекає наприкінці вересня та на початку жовтня, а друга – в листопаді, в першу його декаду. На півдні, десь в Одесі, в листопаді температура повітря сягатиме 15 градусів вище нуля. Тому на нас чекає досить тепла осінь”, – прогнозує Влад Росс.

Тож літо триватиме до 20-х чисел вересня, а далі буде два бабиних літа, наголосив астролог.

Осінь 2023 року буде досить сухою, переконаний Росс.

“Дощів буде мало. Вони можуть початися з другої половини листопада, але, більш імовірно, що аж у грудні. Тоді будуть сильні дощі, які заважатимуть наступати українській армії”, – зазначив Влад Росс.

Сніг, за словами астролога, якщо і піде, то разом із дощем, уже наприкінці листопада або в грудні на півночі України, а на півдні його може не бути зовсім. А от нічні заморозки на нас чекають не раніше листопада, додав Влад Росс.

Джерело.

Close