facebook

Сталося диво: маленьку Лізу знайшли через півроку після зникнення, що відомо

У Дніпрі сталося диво: маленьку Лізу знайшли через півроку після зникнення, що відомо

У тісній співпраці з поліцією Дніпропетровської області київські правоохоронці дізналися, де дівчинка.

Дивна історія з пошуками маленької дівчинки трапилась в Україні. Зокрема, стало відомо про те, що шестирічну Єлизавету Ангарову, яка була в розшуку з лютого 2023 року у Києві, врешті-решт знайшли у місті Дніпро.

Уточнюється, що після смерті матері дівчинку передали родичам, які разом з нею зникли та перестали виходити на звязок. Цю пару розшукували протягом півроку на всій території України.

Пошуки шестирічної Лізи розпочалися в лютому 2023 року, коли зникла дівчинка, яка, за інформацією, повинна була бути разом із своїми родичами у Києві, але будь-який контакт з ними було втрачено.

Поліцейські з Дніпра та Києва, служба ювенальної поліції, співробітники сектору розшуку злочинців і зниклих громадян, а також оперативники управління кримінального розшуку працювали над пошуками дівчинки, щоб захистити її від можливих небезпек. Після півроку пошуків виявилося, що з Лізою все в порядку, вона перебуває з родичами у місті Дніпро.

“У тісній співпраці з поліцією Дніпропетровщини правоохоронці дізналися, що дівчинка перебуває з родичами у квартирі у місті Дніпро”, – повідомила поліція Києва.

Медичний огляд підтвердив, що з дівчинкою все в порядку, і їй не наносилося жодної шкоди під час її відсутності.

Джерело.

Close