facebook

Зупинити наступ: путін віддав шойгу терміновий наказ – є 6 днів

Інсайдери розповіли про наказ глави країни-агресора щодо війни.

Господар росіян путін поставив главі міноборони рф шойгу завдання зупинити контрнаступ ЗСУ в строк до жовтня. Про це пише ISW.

“Інсайдерське джерело в кремлі стверджує, що путін нібито дав міністру оборони росії шойгу термін в один місяць до початку жовтня 2023 року, щоб покращити ситуацію на фронті, зупинити українські контрнаступи та повернути російським військам ініціативу”, – йдеться у публікації.

В аналітичному звіті ISW зазначили, що путін вперше визнав початок українського контрнаступу 9 червня, відзначивши два ключові та постійні наративи: що українські сили не досягнуть значних успіхів через добре підготовлену російську оборону і що українські війська зазнають великих втрат особового складу та західної військової техніки.

“путін і кремль представляють російські оборонні операції як велику перемогу на полі бою, а постійні російські контратаки дозволяють рф стверджувати, що ці операції є окремими перемогами на тлі загальної відсутності успіхів росіян на інших ділянках фронту”, – сказано у звіті.

Аналітики припускають, що ці зусилля націлені на підрив підтримки та довіри до українських сил в Україні та Заході.

Джерело.

Close