facebook

Астролог назвала міста, звідки навесні масово евакуюватимуть людей

За її словами, людей змушуватимуть їхати, щоб врятувати собі життя.

Астролог Ангеліна Вакуліна назвала найнебезпечніші міста найближчим часом. За її словами, важкий період буде майже в усій Україні, проте в деяких містах і областях все буде набагато складніше.

Як розповіла експертка в інтерв’ю “Главреду”, у Херсонській області буде примусова евакуація. Таким чином українська влада намагатиметься врятувати людей. Така ж ситуація буде в Сумській області.

“Весна – це дуже важкий момент. Не можу сказати за травень, але квітень буде вкрай важким. І в плані обстрілів, і в плані інфраструктури, і в плані деяких прикордонних районів, і в просуванні окупантів на нашій території”, – сказала Вакуліна.

Вона додала, що ховатися на Західній Україні – не найкраща ідея, тому що він теж страждатиме від окупантів:

“Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів… Може бути раптовий “приліт” туди, куди ще не “прилітало”. Може бути Ужгород чи Чернівці – там, де було “затишшя” порівняно з іншими містами. Київ і область – це мета. Тут висока небезпека для столиці. Харків, Суми та області – дуже важкий напрямок. Ситуація буде тільки посилюватися для жителів цих регіонів”.

Також Вакуліна побачила серйозну небезпеку для Дніпра, Запоріжжя, Черкас і Черкаської області, Полтави і Полтавської області, Миколаєва та Миколаївської області.

“З 5 квітня по 15 квітня будуть “палити” сильно. Вони будуть влаштовувати нам випробування. Окупанти можуть бити по дитячих закладах. Трагедія з дітьми може програтися. Не ходіть і максимально уникайте торгових центрів, розважальних заходів”, – підсумувала експертка.

Джерело.

Close