facebook

Зеленський залишиться в історії України просто брудною плямою – Звіробій

Президент Володимира Зеленський не розуміє, що він робить, і ким залишиться в історії України.

 

Про це в ефірі “Прямого” заявила ветеран АТО Маруся Звіробій.

“Я вважаю, що його дії і його ці заяви на нас… а ці заяви знаходяться в наших адвокатів, і я їх оприлюдню обов’язково. Він сам собі поставив вилку, з якої у нього немає позитивного виходу. Або він відступиться від цієї справи, або він ітиме далі в цій справі – в обох випадках він дуже жорстоко програє. В нього немає виходу з цієї вилки, і він все одно підписав собі певний вирок своєму авторитету, коли він вв’язався в цю справу.
І наш стрім взагалі-то тривав 40 хвилин. Вся країна бачила три хвилини. А стрім стосувався взагалі-то “ЛНР”, “ДНР” і Російської Федерації. І завдяки тому, що з Зеленського зробили потерпілого, ніхто не почув, про що був стрім. А стрім якраз розвінчував російський прапор у вигляді прапорів “ЛНР” і “ДНР”. І взагалі ми з Софією обговорювали… ми там пробіглися по Зеленському і його дурнуватому рішенню відводити війська без взагалі певних тактичних причин, які все одно абсурдні, тому що ми це вже проходили на війні”, – прокоментувала ситуацію Звіробій.

Також, за її словами, рішення про розведення військ на Донбасі є свідомо невірним.

“Я не знаю, хто в нього радники військові, і чому вони слухаються цієї дипломатії, яка вже у нас показала себе як провальна за минулі шість років війни. Дуже жаль, що так відбувається, що якісь у нього слабуваті радники військові, якщо вони і далі будуть відводити війська. А про це мова таки йде, я так розумію.

Тож завдяки цій заварусі з нами – зі мною і Фединою – ніхто не почув основного: про критику Російської Федерації. Тобто за критику Російської Федерації і її методів, і анексії часткової нашого Донбасу Росія відповіла тим, що всі будуть займатися Зеленським, зроблять з нього “терпілу”. Мені дуже жаль. Воно взагалі не розуміє, в що воно вляпалось, ким воно останеться в історії цієї країни. Тепер, як би не сталося, як би не розвивалася історія, він залишиться в ній просто брудною плямою. Ми з Софією в цьому взяли участь. І я вважаю, що правильно зробили. Добре, що воно злякалося і показало, яке воно”, – сказала Звіробій.

Джерело.

Close