facebook

У Таїланді загадково загинула українка: її тіло знайшли в лісі

У Таїланді знайшли тіло українки Ольги Фролової, яка зникла 25 травня. Про це повідомив чоловік загиблої Дмитро Фролов в “Фейсбуці”.

– Я до останнього в своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов цього. Мені дуже хотілося, щоб я помилявся. Але коли отримали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і обличчя до невпізнання. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інші деталі свідчили, що це Оля, – написав Фролов.

Як зазначив чоловік, перед смертю Фролова попрощалася і пішла, після цього він її не бачив. Через деякий час він попрямував в поліцію і написав заяву про зникнення дружини.

– Розслідування причин смерті тільки почалося, але знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли пішла… Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя “, – повідомив чоловік.

В Україні вона працювала журналістом в Дніпрі. Також незадовго до загибелі Фролова написала книгу Уроборос “.

– Я все-таки це накорябала, навіть не віриться. Спасибі, що терпіли мене, – згадує Фролов цитату своєї дружини.

За інформацією “ТСН”, Тіло 32-річної жінки виявили 8 червня в лісі. Співробітник готелю знайшов його в 30 метрах від місцевої дороги. За оцінками поліції, тіло жінки пролежало на місці близько 15-17 днів і почало розкладатися. Поруч був знайдений рюкзак з готівкою, ліками, зарядним пристроєм і навушниками.

За словами чоловіка померлої, вони прожили разом 12 років і виховували сина. Останні 5 років родина жила на острові Самуї. Однак два місяці тому Ольга Фролова кинула чоловіка, забрала сина і поїхала жити до свого нового хлопця-іноземцю. За цей період вона кілька разів відвідувала чоловіка і іноді залишала з ним сина. У той же час пара готувалася подати на розлучення.

Джерело.

Close