facebook

Україну 11 червня накриє спекотна погода: де буде сухо, а де – випадуть дощі

У четвер, 11 червня, на території більшості областей України очікується суха, сонячна погода, проте західні, а ще частину центральних регіонів, Крим накриють дощі з грозами. Водночас усюди буде тепло, часом – навіть спекотно.

Відповідний прогноз з’явився на сайті Укргідрометцентру. У Києві у цей день буде суха, сонячна погода, температура коливатиметься у межах +31…+33 градусів.

Так, дощі з грозами очікуються у західних, частині центральних областей. Зокрема, мова про Закарпатську, Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську, Волинську, Рівненську, Чернівецьку, Хмельницьку, Вінницьку та Житомирську. Втім, удень там буде тепло – від +25 і до +33 градусів.

Також дощі із грозами накриють і Крим. Проте там буде ще тепліше – близько +31…+33.

На території решти областей України буде сухо та сонячно. Вдень температури там коливатимуться у межах +30…+35 градусів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, завідувачка відділенням кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів Інституту гідрометеорології Вазіра Мартазінова розповіла, що погода в Україні влітку 2020 року буде нестійкою. У першій половині червня температура повітря очікується вище норми, потім прийде похолодання і дощі.

Джерело.

Close