facebook

Черги на кордоні з Польщею: людям для очікування встановили намети

Рятувальники у Львівській області надають допомогу громадянам України, які перетинають українсько-польський кордон на пункті пропуску “Шегині – Медика”. Про це інформує пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

“Відповідно до листа Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби та з метою забезпечення належних умов для громадян, які перетинають державний кордон України з Республікою Польща на пункті пропуску “Шегині-Медика”, 13 червня Головним управлінням ДСНС України у Львівській області встановлено 2 намети“, — інформують у пресслужбі.

Повідомляється, що усі охочі громадяни, які перетинають кордон на пункті пропуску “Шегині-Медика”, можуть завітати у спеціально встановлені палатки, відпочити, випити води та сховатись від пекучого сонця та несприятливих погодних умов.

Як зазначили напередодні у Держприкордонслужбі України, “останніми днями в черзі на оформлення польською стороною в “Шегинях“ накопичується по кілька сотень осіб, які годинами чекають на перетинання кордону”.

Джерело.

Close