facebook

Британець хоче відсудити у дівчини 130 тисяч фунтів за те, що після поцілунку з нею підхопив герпес

45-річний британський фітнес-тренер Мартін-Ешлі Конуей подав позов до суду на дівчину, з якою поцілувався на побаченні. Чоловік хоче відсудити у Джованни Лавлейс 130 тисяч фунтів стерлінгів за те, що вона не проінформірміровала його про ризики підхопити герпес. Про це повідомляєDaily Mail.

– Він вимагає 136 328 фунтів стерлінгів в якості компенсації, в тому числі виплати понад 100 000 за двотижневі сеанси терапії аж до 79 років. Також виплати для покриття втраченого заробітку під час хвороби і страхування до виходу на пенсію в випадку нових нападів, – йдеться в повідомленні.

У травні 2019 го року Мартін і Джованні почали спілкуватися на сайті знайомств Meetup.com. 4 липня чоловік запросив дівчину на побачення. За словами пари, вони зустрілися і поцілувалися. Через кілька днів після цього Конуей захворів. У нього були симптоми, схожі на грип, з’явилася виразка в роті і панічні атаки.

– Мені було навіть дуже важко. Побачивши, як швидко поширюється герпес, у мене стався напад паніки і я втратив свідомість. Мене на швидкій допомозі доставили в лікарню Св.Марії в Паддінгтоні і поставили діагноз – “хронічний герпес”, – запевнив чоловік.

Як виявилося, дівчина попереджала чоловіка про свою застуді. Але, за його словами, він був не в курсі, що герпес так легко передається. Сама Джованні і її адвокати вважають позов Конуей “легковажним”.

– Я страждав від депресії і боюся, що мені знадобиться регулярна психологічна підтримка. Я хотів справедливості, тому й вирішив подати до суду на Лавлейс через хворобу, в яку вона мене затягнула, – пояснив Мартін.

На свій захист міс Лавлейс заперечує версію подій чоловіки і достовірність здебільшого опису їх відносин. Дівчина заперечує будь-яку відповідальність, просить відхилити позов і додає: “Виклад справи не розкриває розумних підстав для пред’явлення позову”.

В лютому місяці справу передали в суд на короткий час  для досудового слухання. В кінця цього року його повинні відновити для подальшого розгляду.

Тепер чоловікові зобов’язані виплатити 36 тисяч фунтів моральної шкоди.

Джерело.

Close