facebook

Потап став заслуженим артистом: Кондратюк пригадав йому зняті штани на концерті в Росії

Співак та музичний продюсер Олексій Потапенко (Потап), який став заслуженим артистом України, раніше знімав штани перед публікою під час шоу на російському телеканалі.

Потап став заслуженим артистом України, а Кондратюк пригадав йому зняті штани на концерті в Росії

Про це написав український телеведучий, продюсер Ігор Кондратюк на своїй сторінці у Facebook. За його словами, у держави, у якої триває війна з Росією, з’явився тренд – “синдром меншовартості частини української “аліти”.

“Потап, який зняв штани перед російською публікою – публікою країни-агресора – під час шоу на телеканалі країни-агресора, став заслуженим артистом України. Володя З. мислить, як на мене, досить дивно, бо живе в якійсь своїй “державі-повії” і навіть посідає в ній головну виборчу посаду, і тому ця нагорода вилядає навіть органічно”, – відзначив Кондратюк.
Кондратюк пригадав Потапу зняті штани на концерті в Росії
За словами телеведучого, його здивувало інше. Кондратюк не зрозумів, навіщо “яскравим і неповторним представникам шоубізу нафталінові звання від держави”.

“Їхні “звання” – ротації, закачки, продажі артистів, аншлагові тури, “золоті кнопки” YouTube, заслужені статуетки на YUNA та M1 Awards, мільйони підписників у соцмережах, і головне мірило – чесно зароблені гонорари…” – написав він.

За словами Кондратюка, колись співачка і ведуча Наталія Могилевська пожартувала, що звання народної артистки України її потрібно для права “бути похованою на Байковому цвинтарі”.

“Коли ви чуєте, що хтось з шоубізнесу раптом отримує звання, знайте: мова, скоріш за все, йде про можливість бути похованим на престижному кладовищі. Дай Бог їм усім 100 років жити та творити”, – підсумував телеведучий.

Джерело.

Close