facebook

13-річний хлопчик помер уві сні після щеплення вакциною Pfizer – ЗМІ

Після отримання другої дози вакцини у хлопчика з’явилися загальні поствакцинальні симптоми, такі як втома, жар і біль у животі.

 


В американському штаті Мічиган 13-річний підліток Джейкоб Клінік помер уві сні через кілька днів після того, як йому зробили щеплення вакциною проти коронавірусу Pfizer.

Про це повідомляє Newsweek.

Марта Шаран, фахівець зі зв’язків з громадськістю цільової групи CDC з вакцинації проти COVID-19, написала, що «CDC (Центру з контролю та профілактики захворювань) відомо про 13-річного хлопчика з Мічигану, який помер після вакцинації проти COVID-19. Справа в цей час розслідується, і поки розслідування не буде завершено, призначати конкретну причину смерті передчасно».

За даними видання, підліток отримав другу дозу вакцини 13 червня і помер уві сні вночі 15 червня.

“Він помер посеред ночі вдома», – сказала тітка хлопчика Теммі Бураджес

За її словами, після отримання другої дози у її племінника з’явилися загальні поствакцинальні симптоми, такі як втома, жар і біль у животі.

Похорони підлітка відбулися через три дні після того, як консультативний комітет CDC повідомив про «ймовірний зв’язок» між вакцинами Pfizer і Moderna проти COVID-19 і ризиком міокардиту – запалення серця – у молодих людей.

За даними ЗМІ, розтин встановив, що серця хлопчика значно збільшилася після щеплення. Однак судмедексперт округу Сагіно не зміг підтвердити цю інформацію.

Джерело.

Close