facebook

Чоловік отримав кулю від коханця дружини, який потайки жив із ними

У штаті Алабама, США, Майкл Амакер застрелив чоловіка своєї коханки. Трейсі Рівз потайки пустила коханця жити у сімейний будинок.

 

Про це розповіло видання News WKRG.

Жінка повідомила своєму чоловіку Френку Рівзу, що в їхній будинок пробрався зловмисник. Це призвело до перестрілки. Унаслідок цього Френк і Майкл були поранені.

Пізніше стало відомо, що Амакер, якого жінка представила крадієм, виявився її коханцем. Він довгий період потайки жив вдома у подружжя.

“Вона дозволяла йому залишатися вдома протягом кількох днів, годувала. У кімнаті були пляшки з сечею. Це вказувало, що він проживав там довгий час”, – розповіли в поліції.

Чоловік Рівз отримав вогнепальне поранення у груди, її коханець – у ногу. Обох госпіталізували. Проте Френк помер у лікарні від отриманих травм.

Жінка могла найняти Амакера, щоб той вбив її чоловіка, повідомили в поліції. Раніше коханець неодноразово притягувався до відповідальності. Також він вживав наркотики.

Слідчі висунули йому звинувачення у замаху на вбивство, зберіганні наркотиків, володіння вогнепальною зброєю зі зміненим серійним номером.

Джерело.

Close