facebook

Дводенна дитина раптово померла після того, як батьки помітили проблеми з годуванням: подробиці

Дитина померла після того, як її виписали з лікарні, бо матір боялася лікарень.

У британському місті Мертір -Тідфіл після повернення з лікарні помер дводенний малюк, який з’явився на світ удома на чотири тижні раніше, аніж планувалося. Трагедія сталася у вересні 2019 року, нині триває розслідування.

Про це пише Metro.

Відомо, що Едвард Банді-Глл народився вдома за чотири тижні до очікуваної дати пологів, після чого його ушпиталили до лікарні для перевірки. Його батькам, 29-річній матері Зої Банді та батькові Джеймі Гіллу порадили залишитися, але вони вирішили поїхати додому через фобію Зої до лікарень – стан, відомий як нозокомефобія. Всупереч медичним рекомендаціям батьки Едварда підписали документ, в якому заявляли про намір виписатися з пологового.

Але протягом кількох годин після прибуття додому, пара помітила проблеми з годуванням Едварда. До них навідувалися дві акушерки, які давали поради, але у суді було заявлено, що вони не турбувалися. Менш ніж через годину після другого візиту Едвард став млявим, і коли матір спробувала його викупати і намагалася розбудити, він був нерухомий.

Фельдшери відвідали будинок і зробили спробу реанімації, але спроби були марними, на жаль, у лікарні принца Чарльза в Мертір -Тідфіл медики діагностували смерть.

Дитячий патологоанатом Ендрю Бамбер сказав, що є ознаки можливого вдихання рідини та сліди конопель у крові Едварда, але немає жодних доказів того, що це могло спричинити його смерть. Лікар Бамбер сказав, що немає жодних доказів, які б свідчили про причини смерті Едварда. Медична причина смерті була встановлена ​​як невідома.

У розслідуванні, яке почули керівники охорони здоров’я, сказано, що, хоча це було проти порад, і мама, і дитина почувалися “начебто добре”, але “немає підстав для залучення з боку поліції чи соціальних служб”.

Медична причина смерті була зареєстрована як невстановлена.

Як повідомлялося, у Лондоні чотирирічна Айві Томас має серйозні проблеми зі здоров’ям від народження. Дівчинка перенесла інсульт ще в утробі матері, після чого втратила можливість розмовляти.

Джерело.

Close