facebook

Жили у хліві з тваринами: на Волині троє чоловіків потрапили в рабство до пенсіонерки (ФОТО)

Жили у хліві з тваринами: на Волині троє чоловіків потрапили в рабство до пенсіонерки (ФОТО)

За вчинений злочин пенсіонерці загрожує до 15 років в’язниці

У селі Вербаїв, що в Луцькому районі, 60-річна жінка отримала особистих рабів. Відібравши у людей документи, пенсіонерка буквально отримала безкоштовних робітників. Про це повідомляє пресслужба ГУНП області.

За інформацією джерела, злочинниця шукала потенційних робітників на ринках і автостанціях. Людям пропонувалася робота, яка полягала в догляді за великою рогатою худобою. Також “роботодавець” пропонувала їм за це певну суму, яку вони б отримували як зарплату.

Після отримання згоди від потенційних працівників пенсіонерка відвозила їх до місця, де знаходилися господарські приміщення. Потім, забравши документи, поселяла людей у хліві, де в неї утримувалися тварини. За виконану роботу жінка нічого не платила своїм “працівникам”, які з часом перетворилися на справжніх рабів. При будь-яких спробах поговорити із “роботодавцем” вона починала погрожувати їм розправою.

Протиправну діяльність злочинниці викрили при оперативному супроводі Управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області. Повідомляється, що досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт уже був направлений до суду. За скоєний злочин пенсіонерці загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін до 15 років.

Джерело.

Close