facebook

Спецоперація на 500 силовиків: поліція в шести областях “накрила” великий наркосиндикат

Потужності нарколабораторій дозволяли виробляти наркотики у промислових масштабах

 

Під час спецоперації у шести областях України правоохоронці викрили та ліквідували діяльність великого наркосиндикату. Також конфіскували наркотиків на 25 млн грн. Як повідомляє Національна поліція, одним з організаторів виявився чинний депутат об’єднаної територіальної громади Львівщини.

Загалом затримали 17 учасників злочинного формування та двох організаторів. Раніше ще двох схопили білоруські правоохоронці. Силовики також вилучили 46 кг наркотичних речовин. Взагалі ж функціонування нелегального бізнесу забезпечували близько півсотні учасників.

Йдеться про мешканців Львівської, Київської, Черкаської, Харківської, Чернігівської та Дніпропетровської областей. Вони контролювали роботу лабораторії, охорону, обслуговування інтернет-магазину та доставку.

У поліції повідомляють, що аби викрити злочинців, до спецоперації залучили майже 500 правоохоронців.

“На території Львівської та Черкаської областей вони організували п’ять нарколабораторій, їхні потужності дозволяли виробляти наркотичні засоби у промислових масштабах. Збували наркотичні засоби та психотропні речовини на території України, охоплюючи понад 100 населених пунктів, а також за межами нашої держави. Зокрема у Білорусі та Молдові”, – відзвітувала прес-офіцер Національної поліції Мар’яна Рева

Джерело.

Close