facebook

Не можна всіх прирівнювати, – актор Дмитро Ступка заступився за “хороших росіян”

Актор і телеведучий, онук геніального Боглана Ступки – Дмитро Ступка один з небагатьох в українському шоу-бізнесі, хто вірить у “хороших росіян”.

Дмитро вважає, що не всі росіяни хочуть війни проти України. На його думку, переважна більшість боїться виступити проти тоталітарного режиму путіна, бо знає, що залишиться ні з чим. Про це розповідає 24 канал.

“Там не всі хворі на голову. Мені здається, не можна всіх прирівнювати. Бо є люди, які співчувають, підтримують Україну і взагалі, якби могли, то отримали б українське громадянство і переїхали жити до нас. Я не вважаю, що всі вони погані, бо це не так”,– заступився Дмитро Ступка.

Ступка зазначив, що багато росіян просто залякані – бояться і за своє життя, і за статки. Тоді як тамтешні селебріті мовчать про війну в Україні, бо гроші для них важливіші, ніж людські життя й совість.

“Наскільки я розумію, дуже багато людей залежать від фінансування їхнього президента. Вони розуміють, що залишаться голодні, якщо щось говоритимуть проти нього. Їм байдуже на нас, бо мають сім’ї, дітей, треба далі жити так, як вони жили”, – пояснював нам Ступка.

Джерело.

Close