facebook

В Україні формується найсильніша спецслужба світу, – Антон Геращенко

Військовий злочин, який окупанти вчинили із військовополоненими справедливо викликав велчезне обурення в усьому світі. І основне питання, яке постає після всіх показаних у мережі катувань та жорстокості, чи будуть покарані виконавці і замовники цих звірств. Як запевняє Антон Геращенко, винних обов’язково знайдуть і притягнуть до відповідальності.

Для вирішення подібних завдань в Україні формується спецслужба, яку вже порівнюють із славнозвісною ізраїльською розвідкою “Моссад”.

Про це розповів радник глави МВС України Антон Геращенко в ефірі передачі російського опозиційного журналіста Марка Фейгіна.

Силові структури продовжують шукати і збирати особисту інформацію військових злочинців і вже незабаром вони володітимуть повним пакетом даних.

“Можу сказати, що у нас в Україні вже є підрозділи, які займаються тим, чим займався “Моссад” в Ізраїлі. Ще якийсь час – і ми перевершимо легендарний “Моссад”. Ви бачите, як на окупованих територіях ліквідуються зрадники… Сьогодні в Україні формується одна із найпотужніших спецслужб світу”, – сказав Геращенко.

Джерело.

Close