facebook

У Кремлі погрожують “змінити умови переговорів”: натакають на анексію захоплених територій

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Росія “поки що готова до мирних переговорів з Україною”, але, мовляв, це може змінитися “залежно від зміни ситуації”.

Пєсков заявив, що умови президента РФ щодо переговорів з Україною “можуть змінитися залежно від ситуації”. При цьому речник російського диктатора вкотре кинув звинувачення в бік українського керівництва. Мовляв, це Україна відмовилася від переговорів з Росією.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання “РИА Новости”.

“Президент (Путін – ред.) говорив, що Росія, зрозуміло, зберігає свою готовність вести переговори. Але залежно від того, як змінюється ситуація, змінюються і умови. Про це ми неодноразово говорили”, – заявив Пєсков.

За його словами, всі цілі так званої “спеціальної військової операції” РФ в Україні залишаються такими як і були.

“Але в цьому випадку також на переговорах (Путіна та Ердогана – ред.) було сказано, що з переговорного треку повністю пішла українська сторона, тому спеціальна військова операція продовжується”, – додав Пєсков.

Нагадаємо, військовий експерт Михайло Жирохов вважає, що Путін днями може оголосити анексію захоплених українських територій. Таким чином він зможе перевести “спецоперацію” на інший формат і почне мобілізувати українців з цих регіонів.

Джерело.

Close