facebook

Росіяни ракетами знищили у Дніпрі половину автобусів: Дивіться наслідки підлої атаки

Російські окупанти знищили своїми ракетними ударами Дніпром половину автобусів громадського транспорту, які стояли в автопарку.

Наслідки атак військ РФ та спалений муніципальний транспорт показав 30 вересня мер Дніпра Борис Філатов у Telegram – каналі.

“Вчора окупанти потрапили своїми клятими ракетами до місцевого АТП, спалили понад 115 автобусів. На відео нижче ви можете побачити обгорілі металеві “скелети”, які від них залишилися”, – йдеться у публікації.

На кадрах показані моторошні наслідки російських обстрілів автопарком транспортного підприємства з автобусами, які при подальшій пожежі практично повністю згоріли.

Для цієї атаки війська РФ застосовували ракети “Іскандер”.

Після ворожих ударів по АТП місцева влада попередила жителів Дніпра про ймовірні затримки на маршрутах 73, 87А, 106, 107, 146А та 146Б.

Міський голова зазначив, що така підла терористична атака загарбників змусила його звернутися за допомогою до інших міст та бізнесу, щоб посприяти отриманню нового транспорту і якнайшвидше відновити роботу міських маршрутів.

Також Філатов тепло подякував київському колегі Віталію Кличку, який уже відгукнувся на заклик про допомогу, і зі столиці до Дніпра у понеділок, 3 жовтня, мають прибути 30 автобусів.

Крім того, дніпрянам допоможуть підприємці – одна з корпорацій запропонувала купити для міста автобуси власним коштом.

Джерело.

Close