facebook

В Україні президенту Німеччини Штайнмаєру довелося ховатися в укритті (ФОТО)

Це сталося під час його візиту на Чернігівщину.

Президенту Німеччини Франк-Вальтеру Штайнмаєру довелося у вівторок, 25 жовтня спуститися в укриття у Чернігівській області, оскільки в регіоні була оголошена повітряна тривога. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

Наразі незрозуміло, як на його графік вплине час, який він провів в укритті – а це півтори години. Сьогодні ближче до вечора, німецький лідер має зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським у Києві.

“За даними Офісу федерального президента, Штайнмаєр і Зеленський хочуть звернутися зі спільним закликом до німецьких міст та муніципалітетів вступити у нові партнерські відносини з українськими муніципалітетами у короткостроковій перспективі та допомогти українцям пережити зиму”, – йдеться у повідомленні.
До слова, Штайнмаєр прибув до України вранці, 25 жовтня. Це його перший візит до України після початку повномасштабної війни. В Укрзалізниці приготували для нього сюрприз – букет ірисів.

“Концентрація ірисів на фото в купе нашого ранкового дипломатичного поїзда невипадкова: любов до ірисів у нас у всіх спільна, що поробиш”, – зазначили у компанії.

Джерело.

Close