facebook

У Кабміні розповіли про нову послугу Е-Малятко

Е-Малятко об’єднує 10 державних послуг, пов’язаних з народженням дитини, в одну. Також кількість необхідних документів знизиться з 37 до 1.

 


Кабінет міністрів України готує до запуску комплексну послугу Е-Малятко, яка поєднувала 10 державних послуг, пов’язаних з народженням дитини. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

“Е-Малятко об’єднує 10 державних послуг, пов’язаних з народженням дитини, в одну. Крім того, кількість необхідних документів знизиться з 37 до 1. Тепер безпосередньо в пологовому будинку можна буде отримати низку державних послуг для батьків немовлят”, – йдеться в повідомленні.

В уряді анонсують, що згодом комплексну послугу можна буде отримати також і вдома через Інтернет, і в центрах надання адміністративних послуг. Крім того, проект запрацює в 10 українських містах: Києві, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Рівному, Івано-Франківську, Львові, Луцьку, Вінниці та Маріуполі.

Зазначається, що 3 січня в Харківському міському перинатальному центрі батьки новонародженої дитини вперше скористалися сервісом Е-Малятко.

Джерело.

Close