facebook

Син загиблої у Дніпрі жінки написав листа мамі: “Ми любили маму до нескінченності” (Фото)

Внаслідок крайнього масового ракетного удару 14 січня, у Дніпрі загинула лікарка Ірина Саламатенко. У момент влучання Х-22 у багатоповерхівку жінка проходила повз, цей момент став для неї фатальним: вона була поранена осколками й померла. Її син написав зворушливий лист для мами.

Лист сина опублікував її чоловік Ігор – на її сторінці у фейсбук, оскільки у нього немає свого акаунту в соцмережах. Син загиблої лікарки розповів, що його мама постійно допомагала українським військовим та займалася волонтерством.

“Вчора ми попрощались і провели в останній шлях нашу красуню. Наш син Ігор (так, він також Ігор) самостійно написав листа до мами та для всіх, хто зміг прийти на прощання. Я не виправив жодного слова. Це його текст, який я з його дозволу опублікую в її пам’ять та на її честь”, – написав чоловік загиблої.

Лист сина Ігора до загиблої мами
“… Моя мама була найпрекраснішою, красивою, розумною і доброю дівчиною, яку я коли-небудь знав. Такої людини, як моя матуся, просто неможливо описати словами, немає таких філософів, які змогли б підібрати такі слова, немає таких словників, які могли б містити ті слова, які підходять до її доброти, характеру і душі. Як каже мій тато – вона була унікальна. І вона дійсно була просто ідеально у всьому …”, – написав хлопчик.

https://www.facebook.com/irina.salamatenko/posts/1854308151604144

 

Close