facebook

З Днем ангела Тетяни: оригінальні привітання у віршах, листівках і картинках

Існує дві версії походження імені Тетяна. За однією це жіноча форма римського чоловічого імені Татій. За іншою ім’я перекладається з грецької як “засновниця”. Сьогодні святкується день ангела Тетяни і це чудова можливість привітати всіх знайомих та рідних, які носять це чудове ім’я.

Коли святкувати День ангела Тетяни?
Іменини Тетяни 2023 року за православним календарем святкують: 18 і 25 січня, 17 липня, 14 та 23 вересня, 3, 11 та 21 жовтня, 3 і 23 грудня.

Тетяна з дитинства відрізняється емоційністю. В неї часто міняється настрій, що може спантеличувати оточуючих. Тетяна вимагає постійної уваги до своєї персони, ревнує до інших дітей. Мінливий настрій часто заважає навчанню, а тому дається воно Тані нелегко. В дорослому віці Тетяна стає дещо егоїстичною особою, зацикленою на своєму внутрішньому “Я”. При цьому в роботі відрізняється працьовитістю та впертістю. Дуже любить дітей і стає ідеальною мамою. Чоловіка шукає такого, який буде в усьому її підтримувати.

Привітання з Днем ангела Тетяни своїми словами
У День ангела хочу побажати тобі, Таню, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі у всіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб усі твої починання були втілені в життя, щоб тобі завжди супроводжувалась удача, процвітання і успіх.

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

Вітаю тебе, дорога Тетянко, з Днем твого ангела! І оскільки ім’я Тетяна у нас асоціюється зі студентством, то я бажаю тобі вічної душевної юності. Щоб у будь-якому віці ти не втомлювалася веселитися, ризикувати, творити дива, дивуватись і любити.

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

 

***

Вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч Тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.

 

***

Вітаю тебе, Тетяно, з персональним святом. Нехай батьки – твої творці, завжди тебе підтримують, діти – твої творіння, завжди тебе тішать, а чоловік – твій обранець, завжди оточує тебе любов’ю і турботою. Одним словом, простого тобі жіночого щастя!

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

***

Тетянко, вітаю тебе, сонечко, з іменинами! Будь завжди такою ж життєрадісною і чарівною, як зараз. Бажаю тобі великого успіху в житті, світлого шляху і хороших друзів! Нехай у тебе завжди буде веселий блиск в очах і багато планів на майбутнє.

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

***

Дорога моя подружка, Тетянка! Вітаю тебе з днем ангела, бажаю залишатися якомога довше такою ж яскравою і незвичайною, щоб ти знайшла свою любов і була щаслива. Адже ти цього варта!

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

***

Дорога моя сестричка. Від усієї душі хочу привітати тебе з Тетяниним днем. Сьогодні твоє свято, День твого ангела. Я хочу побажати тобі щастя, радості і відмінного настрою щодня. Нехай удача супроводжує тебе завжди, а нещастя обходять стороною. Зі святом тебе!

***

Моя найкраща подруга Тетяно, вітаю тебе з твоїм святом! В цей хвилюючий і незабутній для тебе день, хочу побажати тобі: залишатися завжди такою ж гарною, привітною і доброю подружкою, якою ти є. Нехай сьогодні здійсняться всі твої заповітні мрії і нехай твій ангел охоронець завжди оберігає тебе від лиха. Зі святом тебе, Тетяно!

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

***

Дорога Тетянко, я так пишаюся, що у мене є сестра з цим ім’ям. Адже це відмінний привід відсвяткувати на славу цей день разом зі мною. Зі святом, величезного щастя у всіх справах!

***

Дорога і мила Танюша, я тебе вітаю і від душі бажаю райдужного щастя і світлої надії, великої удачі і чудових ідей, відмінного настрою і веселих свят, неймовірних перемог і неземної любові.

Привітання з Днем ангела Тетяни: вірші
Наче зіронька у небі,

Ви прекрасна повсякчас.

Ви, Тетяно, наша люба,

Завжди радуєте нас.

Хочу побажать сьогодні

В цей святковий для Ваш час,

Море радості й кохання,

Поцілунок – ось для Вас!

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

***

Сьогодні, Тетяно, для тебе

Сміється сонце прямо з неба

І ніжно пахнуть квіти,

Його теплом зігріті.

І дятел на світанні

Відстукав привітання,

І мишка – скрекотушка,

Посмикала за вушко,

І котик походжає —

Тобі добра бажає.

Картинки з Днем ангела Тетяни / ©

***

Немає у світі такої людини,

Щоб очі блистіли, як гарні перлини.

Так стародавні греки ще вважали

Й Тетяну обраною звали.

Тетяна, рідна,

Ти маленька фея.

Ти диво з див –

Чарівна орхідея.

Бажаємо тобі добра,

За тебе вип’ємо вина.

 

 

 

 

 

Джерело.

Close