facebook

“Народ вы чё? Какое море?!”: Тищенко обурений реакцією колег зі “Слуги народу” на його поїздку в Таїланд

Народний депутат Микола Тищенко, який був виключений із партії “Слуганароду” за поїздку в Таїланд під час війни, засипав обуреними повідомленнями фракційний чат.

Скриншоти чату опинилися в розпорядженні журналістів “Української правди”.

26 січня стало відомо, що народний депутат “Слуги народу” Микола Тищенко запланував поїздку до Таїланду, начебто на зустріч з українською громадою. Одразу після того, як ця інформація просочилася в маси, Тищенка виключили з партії і звільнили з посади заступника глави фракції СН у Верховній Раді. Після цього Тищенко почав у чаті фракції СН з’ясовувати стосунки. Нардеп підписаний там як “Тренер”.

Тищенко заявляє, що керівництво фракції “Слуга народу” було в курсі його поїздки і було не проти. В Азії він начебто проводить титанічну переговорну роботу.

“Какое море??!! Я тут сам без семьи!!! Проездом на пару дней, этопросто пиздец знаете)) Александр Корниенко, Андрей Мотовиловец все в курсе! Все же были на нараде в Парковом)) или я один..

Я провел и провожу титаническую работу… Был уже в разных странах. В Тае вообще нет посла, людей, украинцев около 2000 забыли от слова вообще, люди обратились я не отказал…

О чем мы вообще говорим? Давид Арахамия ты же в курсе всех моих передвижений, я ничего не скрываю работаю в рамках группы дружбы Вьетнам и с послами ездим по азиатскому региону. Встретился с представителями коралевской семьи. Вы же сами поставили задачу для всех депов пахать 24/7…

Сергей Демченко Так все же есть в все всеми подписано, поехал за свой счет. Провел столько переговоров, что нам в ем будет чем заняться, народ вы чё?”, – написав колегам по фракції Тищенко (орфографію збережено).

Джерело.

Close