facebook

Гороскоп на березень від астролога Влада Росса: Україна готує Росії великі сюрпризи

Березень 2023 року багато в чому стане поворотним місяцем і принесе хороші для України події.Так, наприклад, через те, що в гороскопі генерала Залужного Юпітер – планета щастя, успіху і перемоги – поєднається з Марсом – планетою війни, Україна почне перемагати. Інше сприятливе для нашої країни знамення, що говорить про перемогу України – поєднання на небі планети великого щастя Юпітера з Венерою і Місяцем.

У березні Марс залишить знак Близнюки, в якому перебував більше піловини року, і перейде в знак Рака. На Марсі в Близнюках тривала нескінченна балаканина, переговори, які ні до чого не призводили. І тепер ця планета з “бла-бла-знака” переходить у знак Рака – знак захисту батьківщини. В середині березня, 13-19 числа, будуть вельми напружені аспекти, які можуть принести раптові гострі події, особливо жорстким буде період 13-16 березня. У цей час можливі дуже важливі події. Петля Марса може бути дуже знаковою, наприклад, може позначитися на Кримському мосту.

Меркурій у березні 2023 року буде дуже швидким і встигне пройти трьома знаками: Водолієм, Рибами та Овном.

Коли Меркурій буде в знаку Риб, думки будуть витати в хмарах, блукати десь далеко. Це положення не дуже вдале, щоб розмірковувати й ухвалювати швидкі рішення.

Після 19 березня Меркурій перейде в Овна, а через пару днів туди ж попрямує і Сонце. Тому початок нового астрологічного року на цей раз співпаде з молодиком 21 березня. Це прекрасний момент для початку контрнаступу української армії.

Тим більше, 23 березня Плутон, планета смерті та руйнування, увійде в знак Водолія. Оскільки Росія перебуває під впливом Водолія, Плутон буде нести їй смерть.

Березень 2023 року буде примітним ще й тим, що за досить короткий період змінять знаки не тільки швидкі планети, але ще й деякі повільні. Сонце, Меркурій, Марс, Венера, Сатурн, Плутон – всі вони змінюють знаки. Тому це буде кардинально переломний місяць.

7 березня о 15:35 Сатурн, який керує путінським режимом, перейде зі знака Водолія в Риби. Після цієї дати почне сипатися режим Путіна, його вертикаль влади, після чого на нас чекають дуже важливі події.

Повний Місяць з’явиться 7 березня і співпаде з моментом, коли Сатурн змінює знак зодіаку і переходить у Риби. Ця повня буде передвісником напружених транзитів Марса. До речі, лютнева повня теж була не такою вже й простою: тоді Уран викликав різкі та несподівані події, які складно було спрогнозувати. Ситуація в березні теж буде не надто безхмарною. Адже Марс – агресивна планета, тому часто приносить події, які призводять до руйнувань або змін, і все це досягається шляхом сили або активних дій. Тому на фронтах можемо чекати великої війни. У цей час потрібно бути обережними, щоб не потрапити в ДТП і уникнути нещасних випадків.

У березні можливі швидкі та несподівані події. А на Росію чекає великий сюрприз від України, точніше так – дуже великі сюрпризи летітимуть у бік РФ.

Повня буде в Діві, і вона виділить теми здоров’я і повсякденних звичок. Багато хто в найближчі до появи повні дні може бути досить прискіпливим, критичним, вибагливим, нетерплячим по відношенню до інших. Тому березень – не найкращий час для переговорів і з’ясування стосунків. Варто приділити більше уваги своєму фізичному і ментальному здоров’ю цього місяця, очистити простір навколо себе, викинути зайве сміття, позбутися від непотрібних файлів у комп’ютері. Також сприятливо позбутися кармічних боргів і зайнятися очищенням не тільки організму, але також думок і душі.

Сатурн буде перебувати в Рибах два роки і вісім місяців, і для представників цього знака зодіаку це буде означати непростий майже трирічний період. Рибам можна порадити тільки одного – триматися.

При цьому Сатурн залишить Водолія, в якому в попередні роки створював безліч обмежень: карантин, необхідність носити маски, неможливість вийти з дому. І от тепер навіть у Китаї відмовилися від жорстких карантинних заходів, тому що Сатурн, змінюючи знак, нарешті знімає всі обмеження. Тому з’явиться безліч можливостей змінити наші звичні реалії. Щоправда, такі зміни не завжди безболісні. Сатурн може сколихнути застояну воду, відкрити старі таємниці або встановити нові закони й правила поведінки.

Крім того, Сатурн у Рибах, знаку співробітників спецслужб, в тому числі КДБ, ФСБ та інших, вказує на те, що велике нещастя чекає на спецслужбістів. Тому в Росії почне руйнуватися вертикаль влади.

Сатурн приносить не тільки обмеження, але й встановлення порядку. А Риби – знак дуже непостійний і рухливий, тому будуть змінюватися форми, стане легше пристосовуватися до нових правил, знаходити в них лазівки. Інтриги, шпигуни, розслідування, таємниці, секретна діяльність, переслідування інакомислячих, викриття, розгул мафії – всього цього буде вдосталь на Сатурні в Рибах. Саме цей хаос і плутанина чекають на Росію, де різні ПВК почнуть боротьбу за ресурси в РФ. Там цілком може початися громадянська війна.

На Сатурні в Рибах необхідно знайти можливості для реалізації своїх найпотаємніших бажань. Це буде вдалий час для мислителів, філософів, релігійних діячів та кінематографістів. У цей період варто уникати старих переконань, відмовлятися від них. А догми в цей час будуть руйнуватися.

 

23 березня Плутон увійде в знак Водолія, що ознаменує наш перехід у нову реальність. Починається епоха новітніх технологій, кіборгів, штучного інтелекту.

Плутон вперше за 15 років змінить знак, до цього всі ці роки він перебував у Козерозі – знаку тоталітарних структур. За цей час піднялися всі тоталітарні вожді: Ердоган, Сі Цзіньпін, Путін тощо. Тепер їх час добігає кінця, і з 23 березня їхні режими почнуть руйнуватися. Ми позбудемося тоталітарного режиму Путіна. Сі Цзіньпін теж довго ще не протримається, але питання з ним повністю вирішиться тільки в 2025 році, та й Китай скоро увійде у фінансову стагнацію. У Ердогана дуже мало шансів встояти, виграти вибори, особливо після землетрусу. Також полетить голова Кім Чен Ина, йому ніхто не дозволить залишатися і погрожувати всьому світу ядерною дубиною. Мадуро теж доживає останні дні на своїй посаді у Венесуелі. І сирійський вождь Башар Асад не всидить – скоро його повісять разом із “вусатим тарганом”. До речі, Білорусь разом із Україною буде в ЄС.

Це буде важливий цикл Плутона. Востаннє він перебував у Водолії рівно 248 років тому. Тепер же залишатиметься в цьому знаку до 19 січня 2044 року. Можете собі уявити, які великі глобальні зміни відбудуться в світі за цей час, які нововведення і нові технології з’являться до 2044 року. Звичні зараз айфони до 40-х років настільки застаріють морально, що будуть здаватися дисковим телефоном. Люди навчаться швидко пересуватися на великі відстані, наприклад, за 5 хвилин із Одеси до Києва або жити в Австралії, а на роботу ходити в Новій Зеландії. Всі процеси, пов’язані з нововведеннями і новими технологіями, неймовірно прискоряться.

Подивіться на події кінця XVIII століття, і ви побачите, скільки всього нового з’явилося в ті часи за Плутона у Водолії: залізниця, пароплави, індустріалізація. Через 20 років ми не впізнаємо світ, настільки він зміниться! Людина почне жити до 150 років. Рак, вірусні та серцево-судинні захворювання будуть переможені. Астрономія і астрологія отримають новий виток розвитку. А жителі Землі зможуть вирушити на Марс

Джерело.

Close