facebook

Сніг та мороз – утеплюйтеся: Важливе попередження від синоптиків

В Укргідрометцентрі попередили щодо погоди на понеділок.

Синоптики регулярно попереджають громадян про те, чим здивує погода. На цей раз стало відомо, що після невеличкого потепління в деяких регіонах знову повернеться сніг. Новий прогноз з’явився на офіційній сторінці Укргідрометцентру в соціальній мережі.

Зазначається, що в понеділок в Україні буде хмарно, але з проясненнями. При цьому впродовж дня очікується сніг з дощем в Карпатському регіоні. Водночас в інших областях синоптики не прогнозують істотних опадів: тож можна буде насолодитися сухою та доволі комфортною погодою.

Вітер буде західного напрямку зі швидкістю від 7 до 12 метрів на секунду. Проте місцями можливі пориви від 15 до 18 метрів на секунду, попередили в Укргідрометцентрі.

Температура повітря в Україні очікується від 0 до 5 градусів тепла. У південних регіонах очікується від 5 до 10 градусів тепла вдень. Як видно по прогнозу, в Україні вже потроху теплішає, проте вночі ще подекуди є морози.

Що стосується погоди в Київській області, то там теж прогнозують хмарність з проясненнями. Якщо на ніч прогнозували невеличкий сніг, то вдень опадів не передбачається. Вітер західного напрямку зі швидкістю від 7 до 12 метрів на секунду.

Вдень стовпчики термометрів досягнуть позначки від 0 до 5 градусів вище нуля. У столиці буде трохи прохолодніше: в Києві на понеділок прогнозують від 1 до 3 градусів тепла.

Джерело.

Close