facebook

Зеленський в Омані: Медведчук сказав, хто був у скандальному літаку

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Медведчук розповів, що на приватному літаку в Оман та Росію літала його донька із сім’єю.

Крім його родичів, нікого на борту літака не було, повідомив політик “Радіо Свободі”.

“Я користуюся цим літаком відповідно до угоди, яка в мене підписана з оператором на авіаперевезення, іноді я використовую цей літак. Щодо перебування цього літака в Омані, то я можу сказати так, дійсно, він 7 січня був у Омані, 8-го він вилетів до Москви. Він у даному випадку перевозив сім’ю моєї старшої доньки (Ірини. – Ред.). І більше на борту цього літака ні на шляху до Оману, ні на шляху з Оману до Москви, крім сім’ї моєї доньки, нікого не було”, – розповів парламентар.

Медведчук пояснив, що на борту літака були тільки його дочка з чоловіком Андрієм Рюміним та їхні троє дітей. Всі вони з кінця грудня перебували в Омані на відпочинку.

Також депутат наголосив, що Рюмін не знайомий із президентом України Володимиром Зеленським та не зустрічався з ним в Омані. Також він заперечив, що нібито на літаку побував помічник президента РФ Владислав Сурков.

“Літак летів без пасажирів із Києва до Оману. Як Сурков міг потрапити в цей літак? І з Оману до Москви він летів із родиною моєї дочки. Більше там нікого не було”, – повідомив він.

При цьому Медведчук акцентував, що користується цим літаком кілька місяців, а загалом користується “двома-трьома” повітряними суднами.

Джерело.

Close