facebook

“Його потрібно примусово ізолювати і лікувати”: Слава Камінська заявила про небезпеку. Переслідує її і дітей

Відома співачка Слава Камінська поскаржилася на переслідування невідомого чоловіка.

Учасниця групи «НеАнгели» опублікувала в Instagram фото чоловіка, який нібито стежить за нею і погрожує.

Слава пише, що не знає, як уберегти себе і своїх дітей від чоловіка, який ось уже кілька років дошкуляє їй. Він їздить за співачкою по містах, відвідує концерти, чатує біля будинку і стежить за дітьми. Більш того, чоловік називає себе чоловіком Камінської та батьком її сина Леона.

«Ця людина психічно хвора і лікувалася неодноразово в спеціалізованих клініках! Він їздить за мною по концертах, чатує мене і моїх дітей під будинком і що в його хворій голові тільки йому одному відомо. Він дістає мене в соцмережах, погрожує і пише нісенітницю, яку на думку не напнути. Сьогодні, коли моя мама поверталася з Леоном із занять, цей шизофренік сидів в машині і дивом був помічений. Він стверджує, що у мене з ним стосунки 9 років і мій Леон це його дитина якогось хр*на. Начебто смішно, але в той же час сумно і небезпечно. Таких людей потрібно примусово ізолювати і лікувати», – в гніві написала Камінська.

Слава звертається до правоохоронних органів з проханням захистити її і дітей, поки не сталося щось страшне. Заяву в поліцію вона написала ще влітку, тоді чоловік намагався пробратися в квартиру співачки. Оминувши дивом охорону, він потрапив в будинок і дзвонив Славі в домофон.

Джерело.

Close