facebook

Народ, якого милого ви всі тішитеся, що ввели візовий режим з РФ!? Невже ви не розумієте що вони і надалі зможуть до нас їздити

Візовий режим із оркостаном – це погано. Бо візи – це дозвіл. I його можна буде отримати.

Я й далі вважаю: не вiзи a повна заборона в’їзду.

Кожен, хто зараз із вигуками « нарешті! » тішиться запровадженню візового режиму з чорною дірою, – будьте готові незабаром вітати на розвалинах Бучі й Ірпені жон і вдів « асвабадітелей », які по візі приїдуть зробити селфі на місцях бойової слави СВОГО « хероя ». Чи пофоткати масові поховання українців для свого інстаграму.

І ті, ХТО викрадав Тайру, яка ЩОЙНО повернулася домів, теоретично теж зможуть візу отримати, якщо підчистять свої біографії для документів.

Повна заборона в’їзду на підставі ругромадянства. Незалежно від віку, статі, освіти й поглядів. Бо з 24 лютого нічого не змінилося: відколи ру насмілився заїхати в нашу країну на танку, а не на туристичному автобусі, і відколи ру насмілився залетіти в нашу країну на бомбардувальнику, а не рейсовим лоукостом ні про які візи не може бути мови. Лише заборона в’їзду!

Нагадаю, багато країн Євросоюзу у перший же тиждень вторгнення припинили видачу віз росіянам. У Польщі, наприклад, росіян не заселяють у готель на підставі паспорта з двоголовою куркою.

Я вважаю, що мінімум до закінчення війни, а бажано й назавше треба заборонити в’їзд будь – кому 3 країни – агресора. перебирати м’якшості. I не різні сорти лайна на предмет Єдиноправильний вихід у ситуації з візами – це відмовляти всім підряд. Думаю, українці можуть навіть скинутися на виготовлення єдиної печатки з текстом “Відмовлено”, якщо держава ма час і натхнення бавитися у вибірковість щодо громадян країни – окупанта.

Джерело.

Close