facebook

Вона подобається всім: що сам Борис Джонсон говорить про свою знамениту зачіску

Хороший друг та партнер України – британський прем’єр-міністр Борис Джонсон – вчора святкував свій 58-й день народження.

В Україні Бориса дуже люблять та поважають. А все завдяки беззастережній підтримці Джонсоном нашої країни від перших днів повномасштабного російського вторгнення на наші території.

Нещодавно одне київське кафе навіть створило фірмове тістечко “Борис Джонсонюк” на честь британського прем’єра. Верхівка десерту хаотична, об’ємна та нагадує зачіску Бориса. І саме про його зачіску ми сьогодні хочемо поговорити.

Борис Джонсон / © Associated Press

Фірмова зачіска Бориса Джонсона дуже впізнавана. Нещодавно під час візиту до Києва Джонсон та президент України Зеленський відвідали разом Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир.

Борис Джонсон у Києві / © Офіс президента України

Поява Джонсона на вулицях столиці викликала неймовірне захоплення у киян, особливо раділи діти. У соцмережах ви, напевно, бачили відео, на одному з яких маленька дівчинка, побачивши Бориса Джонсона, радісно вигукує: “Там цей, цей, з білим волоссям!”, махаючи прем’єр-міністру Великої Британії рукою.

Борис Джонсон / © Getty Images

Зачіска у Джонсона справді дуже впізнавана. Багато хто губиться у здогадах, чи укладене його волосся так, чи розпатлане? 2008 року сам прем’єр заявив, що його зачіску “неможливо імітувати, оскільки вона є продуктом випадкових та конкурувальних сил природи”, – писав тоді The Telegraph. Стилісти згодні з цим твердженням, багато хто вважає, що Джонсон справді не користується жодними засобами для укладання.

Борис Джонсон / © Getty Images

 

2020 року Джонсон знову прокоментував запитання щодо його укладання. Виданню Daily Mail він тоді сказав: “Я розчісую волосся. Я роблю все можливе з цим”, – не без іронії говорив прем’єр-міністр.

 

Борис Джонсон / © Getty Images

Під час пандемії COVID-19 багато розмов було про те, що Джонсон стрижеться вдома, мовляв, зачіску йому робить його дружина Керрі, оскільки всі салони в пандемію були зачинені. Знаменитий перукар Джеймс Джонсон сказав у коментарі для Daily Mail, що “прямі та тупі краї роблять стрижку Бориса схожою на “домашню роботу”. Проте відомо, що у звичайних обставинах Борис Джонсон відвідує особистого перукаря.

Борис Джонсон та його дружина Керрі / © Associated Press

Втім, така зачіска у Бориса Джонсона була не завжди. Ще якихось 15 років тому волосся у нього було пряме і акуратно укладене. А експерти зі стилю переконані, що зачіска прем’єр-міністра Великої Британії, яка запам’ятовується, – не випадковість, а продуманий піархід.

Крім укладання, до Бориса багато запитань і про його колір волосся. Багато хто цікавиться, чи фарбує політик своє волосся в білий колір, чи це його натуральний природний відтінок. 2016 року в одному з коментарів журналістам Джонсон заявив, що його колір волосся природний і він ніколи не фарбував його.

Деякі вважають зачіску Джонсона “маленькою хитрістю”, яка допомогла йому просунутися в політиці і стати більш помітним у натовпі. Але для українців Борис запам’ятається не лише своїм чарівним “укладанням без укладання”, а насамперед, справами та кроками, які він робить для нашої спільної перемоги над ворогом.

Джерело.

Close