facebook

Прикута до ліжка через тяжкy хворобy Тишкевич розповіла, що з нею відбувається

Відома українська акторка Катерина Тишкевич вже вісім років бореться із тяжкою хворобою.

Знаменитість розповіла, що вона страждає від нестерпного головного болю, який її постійно мучить.

Як зізналася Катерина, болить так, що вона не може ані очей відкрити, ані розмовляти. Мама акторки – неврологиня. Тож за ці вісім років вони спробували всі методи лікування в Україні: і традиційної медицини, і нетрадиційної. Утім, це все не допомогло, лікарі так і не змогли встановити діагноз.

“Остаточного діагнозу немає. За вісім років обстежень в Україні його так і не змогли встановити. Головний симптом – це нестерпний головний біль, який починається раптово і не відпускає ні на секунду. Болить 24/7 так сильно, що я не можу розмовляти чи тримати очі відкритими”, – розповіла Катерина у своєму Instagram.

Від початку війни хвороба Тишкевич почала прогресувати. Стан акторки погіршився, і вона припинила вставати з ліжка, а ліки, які раніше допомагали Катерині, припинили діяти.

 

“Остання МРТ мозку в Одесі показала динаміку змін у мозку, а саме те, що там утворюється застій рідини ліквору, який тисне мені на ділянки мозку і може провокувати цей шалений внутрішньочерепний тиск. Але крапельниці для виведення цієї рідини також не дали результату. Єдиним ефективним лікуванням (точніше тим, що знімало симптоми) була дуже велика кількість нейролептиків (17 пігулок щодня), які просто рубали весь організм, ними я і рятувалася ці роки, попри дуже багато неприємних побічних реакцій. Але з війною перестали допомагати і вони”, – поділилася Катерина.

До слова, наразі Тишкевич збирає кошти, аби поїхати на лікування до Німеччини.

Джерело.

Close