facebook

“Закрий на**й свою передачу”: Мірзоян розніс Полякову і Єфросініну через мовний скандал

Популярний український співак Арсен Мірзоян відреагував на мовний скандал, у який потрапили співачка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна.

Так, ведучі спільного проєкту “Взрослые девочки” заявили, що не можуть вести своє шоу українською мовою, оскільки у програмі вони не добирають слів та вільно висловлюють думки, тому їм легше записувати російською.

Зі свого боку, відомий співак Арсен Мірзоян радить Маші і Олі або перейти на українську, або закрити це шоу. Про це він розповів в інтерв’ю “24 каналу”.

“Оці всі відмазки: “Я не можу українською вести, спілкуватися”. То не роби того взагалі. Не виходь в ефір, бл*дь, не спілкуйся з людьми, закрий нах*й свою передачу. Просто закрий нах*й, якщо ти не вмієш розмовляти українською”, – так емоційно звернувся співак до Полякової і Єфросініної.

Поділився музикант своєю думкою і про те, що зараз артисти, в репертуарі яких не було жодної українськомовної пісні, випускають їх одна за одною.

“Звісно, що більшості образливо трохи. Ти розумієш, що ти робив якісну українську музику, але хтось однаково орієнтувався на той ринок, на російськомовний ринок, бо він більш прибутковий. А зараз ці люди перекинулися – співають українських пісень”, – розповідає Арсен Мірзоян.

Цікаво, як на пропозицію Мірзояна вести передачу українською відреагують Полякова і Єфросініна?

Джерело.

Close