facebook

Один із керівників фракцій у Держдумі вимагає вбuтu Зеленського: відео

Керівник фракції “Справедлива Росія” у Державній думі РФ Сергій Миронов відкрито заявив, що Росія планувала вбити президента України.

Російський депутат влаштував істерику та назвав українського президента, який є євреєм, “головним нацистом” і заявив, що його треба вбити.

Відео виступу російського політика опублікували користувачі соціальних мереж.

Він заявив, що нібито напад на незалежну державу є “контртерористичною операцією” Росії. 69-річному Миронову в Україні ввижаються бандформування та міфічні нацисти.

“А під час проведення контртерористичної операції однією із основних цілей є ліквідація ватажків бандформувань. Пан Зеленський – керівник нацистської держави і головний терорист. І те завдання, яке поставив президент, без ліквідації режиму Зеленського виконане не буде”, – сказав Миронов.

Депутат також пофантазував, що президент України повинен постати перед “міжнародним судом” у будинку профспілок в Одесі.

Руководитель фракции «Справедливая Россия — За правду» в #гдрф Сирожа М. разбушевался https://t.co/jatg3tDGjA #Миронов #чотаржу #Луганск pic.twitter.com/n1Le6ykSyh

— Necro Mancer (@666_mancer) August 31, 2022
Зазначимо, що ще в березні російські журналісти запитували Миронова, чому його син не йде воювати з “нацистами”, коли гинуть інші росіяни. На що той відповів, що “він дорослий, самостійний і не є контрактником”.

Джерело.

Close