facebook

ТРИ соколи… Наймолодшому лише 22: У воїна зaлишuлася дружина та новонароджений син

У суботу, 8 років, на Рівненщині попрощався із трьома військовими-захисниками України: Сергієм Тарасюком у Вараші, Віталієм Воронком та Олексієм Стасюком на Дубровичі, передає р.Мешканці Вараша потрапив у останню дорогу 35-річного націвіфонника Татаріотелетелебачення.

Переміг у міському ліцеї №3 та ПТУ ВП «РАЄС». У світовому житті працював водієм. Сергія мобілізували 29 квітня. Підрозділ воїна боронів наша земля в районі села Білогірка на Херсонщині. Уночі проти 1 жовтня під час закінчення бойового завдання Сергій Тарасюк потрапив під мінометний обстріл та загинув. Похоронили Героя-земляка на кладовищі біля сіл Стара Рафалівка.

У воїна залишилася дружина та новонароджений син, якому не виповнилося й місяця
Віталію Воронку назавжди буде 22 років… Народився військовослужбовець у Сварицевич Дубровицької ТГ. Чоловічий воїн та патріот пишався тим, що у цей історичний момент героїчно захистив рідну Україну та шкірного з нас. Захисник загинув 5 років після закінчення бойового завдання поблизу населеного пункту Гаврилівка Херсонської області.

Олексій Стасюк, 1986 року народження, проживав у Бережниці, що на Дубровиччині. На фронті був стрільцем-санітаром. На жаль, життя воїна обірвалося на передовій 5 жовтня у районі населеного пункту Старовірівка Харківської області. У воїна залишилася дружина та новонароджений син, якому не виповнилося й місяця.

Джерело.

Close