facebook

Маленька Софія вже знає: Мурат Налчаджиоглу одружується зі своєю коханою – ЗМІ

З моменту розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу погляд фанатів був прикутий не тільки до співачки, але і до її екс-чоловіка.

Про своє особисте життя Мурат не розповідає, а лише публікує в Instagram фото і відео з дочкою. На цей раз підприємець виклав фото, де «засвітив» перстень на правій руці, що без зайвих слів говорить про новий етап в його житті, а саме майбутнє весілля і створення нової сім’ї. Про це повідомляє versiya.info.

Такій новині Лорак точно не зрадіє, так як налагоджувати життя чоловіка-зрадника очевидно не те, чого хотіла б ображена зірка. Але поки співачка горює – наречена радіє, адже Мурат вже «заручений» і справа наближається до весілля. Можливо, маленька Софія знайома з нареченою і саме від дочки Ані дізнається, що Мурат одружується на коханці, яка, як уже помітили ЗМІ, кардинально відрізняється від жіночної співачки.

Не виключено, що Лорак може не сподобатися приклад мачухи з татуюваннями і поголеними скронями і та постарається обмежити спілкування дочки з батьком.

Джерело.

Close